Με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και νέες συλλήψεις απάντησε η αστυνομία στη νέα φοιτητική διαμαρτυρία σήμερα στο Καντίκιοϊ (Χαλκηδόνα) της Κωνσταντινουπόλεως, στην ασιατική πλευρά της Πόλης, όπου έγινε διαδήλωση για τις χτεσινές 159 συλλήψεις φοιτητών.
Ο φοιτητές διαμαρτύρονταν για τον διορισμό πρύτανη στο ανωτέρω Πανεπιστήμιο από τον ίδιο τον Ερντογάν. Παρά τη σημερινή απαγόρευση, η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε με συνθήματα, όπως «μαζί ενάντια στο φασισμό» και «όλοι μαζί ή κανένας».
Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.
Ενισχύστε το SLpress.gr
- Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
- Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.