Οι Γερμανοί βοσκοί διαδήλωσαν στο Βερολίνο με τα.. πρόβατά τους

-
97

Οι Γερμανοί βοσκοί επισκέφτηκαν μαζί με τα ζώα τους το κέντρο του Βερολίνου την περασμένη Κυριακή. Σκοπός τους δεν ήταν να βοσκίσουν τα πρόβατά τους κάπου διαφορετικά, αλλά να ζητήσουν καλύτερους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Διακόσια πρόβατα βρέθηκαν στο πάρκο Tiergarten και έφτασαν μέχρι το παλάτι του Bellevue.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, ο Knut Kucznik, πρόεδρος της Ένωσης Εκτροφής Προβάτων Βερολίνου-Βραδεμβούργου, δήλωσε ότι πολλοί βοσκοί αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα λόγω της μείωσης των τιμών μαλλιού. Στη Γερμανία, τα κοπάδια προβάτων χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διατήρηση τοπίου περίπου 430.000 εκταρίων, καθώς τα συγκεκριμένα ζώα διατηρούν με τον τρόπο ζωής τους οικοσυστήματα από ορισμένα φυτά και έντομα, εμποδίζοντας τις περιοχές να γίνουν άγριες.

Η δημοσιογραφία για να είναι αδέσμευτη-ανεξάρτητη πρέπει να χρηματοδοτείται κυρίως από τους αναγνώστες. Πρόκειται για κανόνα αποδεδειγμένης ισχύος. Εάν πιστεύετε ότι το SLpress.gr προσφέρει κάτι ξεχωριστό, ότι αξίζει να επιβιώσει και να βελτιωθεί, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το.