Οι “Ταλιμπάν της Καλαμάτας” αποδείχτηκαν τουρίστες!

Οι "Ταλιμπάν της Καλαμάτας" αποδείχτηκαν τουρίστες!
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Χαμός έγινε στην Καλαμάτα με την “εισβολή” των… Ταλιμπάν, καθώς τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν βίντεο που δείχνουν ανθρώπους στην πόλη με παραδοσιακές μουσουλμανικές ενδυμασίες, με πολλούς να αναφέρονται σε «σχέδιο εγκατάστασης Αφγανών μεταναστών» και σε μέλη της ισλαμικής οργάνωσης στην μεσσηνιακή πόλη!

Τελικώς, στο Τμήμα για εξακρίβωση των στοιχείων τους προσήχθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας 13 άνθρωποι, οι οποίοι αποδείχτηκαν τελικώς Ευρωπαίοι πολίτες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και απλώς περιηγούνταν στην Καλαμάτα φορώντας παραδοσιακές μουσουλμάνικες φορεσιές.

Πρόκειται για Γερμανούς και Γάλλους για τους οποίους οι αστυνομικές αρχές προέβησαν σε διακρίβωση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων και αφού διαπιστώθηκε η γνησιότητά τους και ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου, αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι