Πρωτοποριακές λύσεις από τη Citroën-συνέντευξη Δ. Καββούρη

Πρωτοποριακές λύσεις από τη Citroën-συνέντευξη Δ. Καβούρη, Κατερίνα Σταματελοπούλου
Copyright maison-vignaux @ Continental Productions

Εδώ και έναν αιώνα η Citroën καταφέρνει να καινοτομεί και να προσφέρει στους πελάτες της, μοναδικές εμπειρίες αυτοκίνησης και πρωτοποριακές λύσεις. Είναι η πρώτη εταιρία στην Ευρώπη που λάνσαρε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής.

Μέσα από μια πλήρη γκάμα μοντέλων, η Citroën λανσάρει και εκδόσεις  ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων  που καλύπτουν πραγματικά τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της. Τα αυτοκίνητα της citroen διαθέτουν εκπληκτικές δυνατότητες αυτονομίας με πάνω από 300 χιλιόμετρα και 50 kw/h μπαταρίες. Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Καββούρη Γενικό Διευθυντή Citroën & DS Automobiles του ομίλου  Συγγελίδη, το αυτοκίνητο είναι μέρος της σύγχρονης ζωής.

Ο κ. Καββούρης μίλησε στην εκπομπή του SLpress “Επι της οθόνης” με την Κατερίνα Σταματελοπούλου. Τόνισε ότι, η ασφαλής μετακίνηση είναι προτεραιότητα για την Citroën και τώρα και στο μέλλον, σε συνάρτηση με τις οικονομικές τιμές που διαθέτει η εταιρία για τους πελάτες της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι