Σοκαριστικό video με εν ψυχρώ εκτελέσεις Αρμενίων στρατιωτών από Αζέρους

Σοκαριστικό video με εν ψυχρώ εκτελέσεις Αρμενίων στρατιωτών από Αζέρους
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ένα συγκλονιστικό video στο οποίο αποτυπώνεται η εν ψυχρώ εκτέλεση από Αζέρους επτά Αρμένιων στρατιωτών που έχουν παραδοθεί, χωρίς όμως να προσδιορίζεται ο χρόνος και ο τόπος του εγκλήματος, κάνει τον γύρω του κόσμου, από τα social media.

O πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πανισιάν σε ανάρτησή του χθες ανέφερε ότι «ένα ακόμη φρικιαστικό βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Αζέροι στρατιώτες εκτελούν αυθαίρετα ομάδα #Armenian αιχμαλώτων πολέμου σε κυρίαρχο αρμενικό έδαφος. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει έντονα και να αντιμετωπίσει αυτό το έγκλημα πολέμου και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να σταματήσει την επιθετικότητα του Αζερμπαϊτζάν». 

Το video είναι όντως φρικιαστικό και εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του, θα πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα πολέμου. Από την πλευρά των αρχών του Αζερμπαϊτζάν δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο, ούτε από την πλευρά του αζερικού επιτελείου υπήρξε καμία ανακοίνωση έως τώρα.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι