Βραζιλία: Τεράστιος βράχος πέφτει σε τουρίστες (video)

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Τουλάχιστον 20 τουρίστες από την Ινδονησία και άλλες περιοχές αγνοούνται, μετά από πτώση βράχων και κατολισθήσεις σε ένα “ειδυλλιακό τοπίο” στην Βραζιλία. Στην αρχή έπεσαν μικρά κομμάτιa βράχων από το πρανές, το οποίο όμως λόγω των βροχοπτώσεων ξαφνικά κατέρρευσε. Ένα γιγαντιαίο κομμάτι βράχου μάλλον συνέθλιψε κάποιους τουρίστες.

Όσοι βρίσκονταν πιο μακριά πρόλαβαν να απομακρυνθούν ενώ προηγουμένως ακούγονται να φωνάζουν, προς όσους ήταν σε άλλα μικρά ταχύπλοα πιο κοντά στις πλαγιές, να απομακρυνθούν από εκείνα τα σημεία, γιατί ήδη έπεφταν μικρά κομμάτια βράχων. Πάνω από δύο βάρκες δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως. Τα γεγονότα διαδραματίσθηκαν στην ανατολική πολιτεία Μίνα Ζεράις.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι