ADVERTORIAL

Τα must-have καλοκαιρινά ρούχα για αγόρια και για κορίτσια από το Kiddom Store!

Τα must - have καλοκαιρινά ρούχα για αγόρια και για κορίτσια από το Kiddom Store!

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Είναι η εποχή που οι μέρες είναι μεγαλύτερες, ο ήλιος λάμπει, επικρατεί η ξεγνοιασιά και το παιχνίδι, κυρίως για τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά βρίσκονται αρκετά συχνά έξω το καλοκαίρι, για βόλτα, για παιχνίδι ή στην παραλία. Ποια είναι τα ρούχα εκείνα που και φέτος θα τους προσφέρουν στυλ αλλά και άνεση όλες τις ώρες της ημέρας;

Το Kiddom Store, παιδικό φυσικό και online κατάστημα με τεράστια ποικιλία στην παιδική ένδυση, μας βοηθάει να επιλέξουμε τα must – have παιδικά ρούχα για φέτος το καλοκαίρι.

Παιδικές βερμούδες για αγόρια: Στυλ σε κάθε βήμα

Οι παιδικές βερμούδες για αγόρια προσφέρουν μέγιστη άνεση, ελευθερία κινήσεων και φυσικά στυλ σε κάθε αγόρι! Είναι διαθέσιμες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και είναι ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπορείτε να επιλέξετε καλοκαιρινά κλασικά χρώματα όπως το μπλε ή το λευκό. Ωστόσο και το μαύρο αποτελεί πολύ καλή επιλογή, καθώς ταιριάζει με πολλά από τα ρούχα και σίγουρα λερώνεται πιο δύσκολα από άλλα χρώματα, όπως το λευκό. Όσον αφορά το ύφασμα, το λινό είναι από τα υφάσματα που φοριέται το καλοκαίρι όχι μόνο επειδή είναι ελαφρύ, αλλά επίσης επειδή η υφή του ταιριάζει με πάρα πολλά ρούχα και παπούτσια.

Οι βερμούδες Cargo επίσης αποτελούν αγαπημένη επιλογή. Το μήκος τους είναι ιδανικό και διαθέτουν συνήθως πολλές και μεγάλες τσέπες, διευκολύνοντας την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Φοριούνται εύκολα σε όλες τις casual εμφανίσεις, χαρίζοντας στο παιδί σας ελευθερία κινήσεων!

Παιδικές φούστες για κορίτσια, σε φωτεινά και ζωηρά χρώματα

Τα κορίτσια αγαπούν να φορούν παντελόνια, αλλά έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στις φούστες. Οι παιδικές φούστες για κορίτσια είναι άνετες, χαριτωμένες και φυσικά αλλάζουν την εμφάνιση κάθε κοριτσιού. Επιλέξτε τολμηρά και έντονα χρώματα που λατρεύουν να φορούν.
Μοτίβα όπως λουλούδια σε όμορφα χρώματα, είναι κάτι που τα κορίτσια σας θα λατρέψουν, αφού πολλές φορές από μικρή κιόλας ηλικία τους αρέσει να βρίσκονται εντός των τάσεων.

Οι φούστες σορτς συνδυάζουν άνεση και μόδα και το αποτέλεσμα είναι χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο. Τα κορίτσια αγαπούν τις φούστες, ωστόσο χρειάζονται και αυτά την άνεση να παίζουν και να κινούνται ελεύθερα. Οπότε ένα σορτς με όψη φούστας, μπορεί να αποτελέσει τέλεια επιλογή!

Επιλέξτε ρούχα που θα δώσουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση και θα τα κάνουν να νιώσουν μοναδικά, σαν πριγκίπισσες!

Παιδικές σαγιονάρες για την παραλία και όχι μόνο!

Οι παιδικές σαγιονάρες μπορεί να μην προσφέρουν την προστασία και την άνεση ενός αθλητικού παπουτσιού, το καλοκαίρι όμως κρίνονται απαραίτητες, ειδικά για την παραλία.
Οι σαγιονάρες επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει, ενώ αν είναι σωστά κατασκευασμένες και από υλικά υψηλής ποιότητας, προσδίδουν άνεση και προστατεύουν από τις πτώσεις.

Κατά την επιλογή σας, συνδυάστε υλικό, χρώμα και άνεση και να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε σωστά!

Καλοκαίρι με στυλ και χαμόγελο!

Κάθε χρόνο, οι τάσεις στα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα που αγοράζετε για τα παιδιά σας είναι πάνω από όλα άνετα και δεν τους προκαλούν δυσφορία. Ρωτήστε τα τι τους αρέσει και έτσι θα επιλέγετε προϊόντα που ταιριάζουν πραγματικά στην προσωπικότητά τους!

Χαρίστε τους και φέτος ρούχα υψηλής ποιότητας και ατέλειωτα χαμόγελα!

Ευχαριστούμε το Kiddom Store για τη βοήθεια και τις προτάσεις του!

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα του άρθρου εδώ:

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΛΙΝΗ ENERGIERS
ΒΕΡΜΟΥΔΑ CARGO TO SERF QUIKSILVER
ΦΟΥΣΤΑ ΣΟΡΤΣ ΣΤΑΜΠΩΤΗ MAYORAL
ΦΟΥΣΤΑ SPARKLING PINK TEETER TOTTER
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ MOLOKAI LAYBACK QUICKSILVER
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ RG VIVA ROXY

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx