ΘΕΜΑ

Τον έσπρωξαν και πνίγηκε – Σύλληψη του πληρώματος για την τραγωδία στον Πειραιά

Δύο νεκροί από την κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα (video)

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Blue Horizon για το σοκαριστικό συμβάν στον Πειραιά, όπου 36χρονος αργοπορημένος επιβάτης προσπαθούσε να ανέβει στο πλοίο και δύο άτομα από το πλήρωμα τον έσπρωξαν, με συνέπεια να πέσει στην θάλασσα και να πνιγεί.

Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο και ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε αυτό, έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Το βίντεο έφερε στην δημοσιότητα στο protothema.gr.

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου, ενώ το Blue Horizon” είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, την στιγμή που ο 36χρονος επιβάτη είχε βρει τραγικό θάνατο.

https://youtu.be/1YTlstBCrvQ?si=YIWelTnJvQWbRnvB

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx