Τέσσερις νεκροί και 49 τραυματίες σε σύγκρουση τουριστικού με ΙΧ στο Κιλκίς

Τρεις νεκροί σε σύγκρουση τουριστικού με δύο ΙΧ έξω από το Κιλκίς,

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων έξω από το Κιλκίς, κοντά στο χωριό Άσπρος. Τουριστικό λεωφορείο από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα το πρωί και αυτή την ώρα είναι ακόμα σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για την μεταφορά των τραυματιών που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 49 εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση..

Νεκροί είναι οι επιβάτες των ΙΧ και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά. Στο λεωφορείο υπήρχαν 81 επιβάτες, ενώ στα δύο ΙΧ δύο και τέσσερις. Το λεωφορείο και το ένα εκ των δύο άλλων οχημάτων, έπεσαν σε χαντάκι μετά τη σύγκρουση. Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας: «Σήμερα (10 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα 06.30 περίπου, στο 521ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαιναν 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της, συγκρούστηκε με το πρώτο Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 4 επιβαινόντων του πρώτου Ι.Χ.Ε. οχήματος και τη διακομιδή με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ 49 ατόμων που επέβαιναν στο λεωφορείο και των 2 επιβαινόντων του δεύτερου Ι.Χ.Ε. οχήματος, σε νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx