ADVERTORIAL

Foundry, η πιο in αθηναϊκή ταράτσα σε περιμένει να απολαύσεις γευστικά κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη

Foundry, η πιο in αθηναϊκή ταράτσα σε περιμένει να απολαύσεις γευστικά κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη

Αν είστε σε αναζήτηση μιας μοναδικής αθηναϊκής εμπειρίας που θα σας μείνει αξέχαστη, τα καλοκαιρινά rooftop bars είναι η ιδανική πρόταση για εσάς και βρίσκονται όλα στην καρδιά της Αθήνας. Αποτελούν μια διαφορετική πτυχή της πόλης, μια πτυχή που αναδεικνύει τη σύγχρονη και κοσμοπολίτικη πλευρά της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αυτά τα υπέροχα μέρη γίνονται προορισμός εκατοντάδων επισκεπτών. Και αποτελούν, φυσικά, την πρώτη επιλογή όσων επιθυμούν να απολαύσουν τη δροσιά και μια ανεμπόδιστη θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Τα rooftop bars της Αθήνας προσφέρουν επίσης έναν ξεχωριστό τρόπο για να απολαύσετε το ποτό σας. Κάθε rooftop bar είναι μοναδικό, επομένως, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Αν προτιμάτε ένα μαγαζί με πιο μοντέρνο στυλ, τότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν rooftop bar στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε κάτι πιο ρομαντικό, τότε ένα εστιατόριο κοντά στην Ακρόπολη με θέα τον ήλιο που χαμηλώνει μέχρι τον ορίζοντα για να δώσει τη θέση του στο κατάλευκο φεγγάρι αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Ανάμεσα στην πληθώρα των rooftop bars, υπάρχει ένα που, πιστέψτε μας, ξεχωρίζει. Και ο λόγος γίνεται για το The Foundry Suites Athens Rooftop Garden στο κέντρο της Αθήνας. Μία ταράτσα κήπος, πραγματικός κήπος!  Βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά του Ψυρρή και αποτελεί έναν παράδεισο απόδρασης από τον θόρυβο της πόλης, προσφέροντας μια όαση με πλούσια βλάστηση, εκπληκτική θέα και ζεστή αθηναϊκή φιλοξενία.

Η ατμόσφαιρα που προσφέρει το Rooftop Garden του The Foundry Suites Athens είναι ασυναγώνιστη. Ο κήπος κοσμείται με πάνω από 30 διαφορετικά είδη φυτών, δέντρα και βότανα. Ο σχεδιασμός του έγινε με προσοχή για να δημιουργήσει μια αρμονική ατμόσφαιρα και να φέρει τη φυσική αίσθηση που προσφέρει ένας κήπος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί μια ωραία επιλογή χαλάρωσης κάτω από τη δροσιά των δέντρων, διαβάζοντας ένα βιβλίο και τρώγοντας πρωινό, φτιαγμένο από φρέσκα και βιολογικά προϊόντα. Οι απογευματινές ώρες και ιδιαίτερα το ηλιοβασίλεμα είναι χωρίς αμφιβολία η πιο τέλεια ώρα για να επισκεφτεί κανείς το συγκεκριμένο rooftop bar και να δοκιμάσει ένα από τα δροσιστικά κοκτέιλ, τα ονόματα των οποίων είναι εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία. 

Το καλύτερο rooftop bar στην Αθήνα

Εάν, επίσης, είστε λάτρης της μουσικής και του χορού, τότε το the the Foundry Suites Athens είναι η ιδανική πρόταση για εσάς και την παρέα σας. Η μουσική είναι σίγουρα ένα από τα ατού της ταράτσας, αφού εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον και σίγουρα θα σας κρατήσει συντροφιά, την ώρα που απολαμβάνετε το κοκτέιλ, το κρασί  ή το πιάτο σας (friendly tip: δοκιμάστε μία από τις λαχταριστές πίτσες, ψημένες στον ξυλόφουρνο).

Επιπλέον, το συγκεκριμένο rooftop bar διοργανώνει σε εβδομαδιαία βάση διάφορα events όπως βραδιές με ιδιαίτερους καλεσμένους της αθηναϊκής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, καλλιτεχνικές εκθέσεις, κτλ. Το πρόγραμμα είναι τόσο πλούσιο που είναι αδύνατον να μην βρείτε κάποιο event που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας!

Αναμφίβολα, τα rooftop bars της Αθήνας παρέχουν εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε κοκτέιλ, κρασιά και φαγητό. Ελάτε, λοιπόν, να ζήσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στις αθηναϊκές ταράτσες, ξεχάστε όλες τις ανησυχίες σας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx