Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του αδικοχαμένου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του αδικοχαμένου επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του επισμηναγού (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου έχασε τη ζωή του όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατέπεσε βορειοδυτικά της 120 ΠΕΑ.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ανάμεσα στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους, και συναδέλφους του αδικοχαμένου πιλότου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μεγάλη Μαντίνεια βρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος κόσμου.

Απονομή βαθμού αντιπτεράρχου

Την απονομή του βαθμού του αντιπτεράρχου στον επισμηναγό (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα (ΑΜ: 63824), ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο, προβλέπει προεδρικό διάταγμα που θα εκδοθεί, μετά από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, κατόπιν εισήγησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι