VIDEO

Βίντεο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο – Νεκρά τα εγγόνια, ο παππούς και η γιαγιά

Βίντεο σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο – Νεκρά τα εγγόνια, ο παππούς και η γιαγιά

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο από την τραγική πρωτοχρονιάτικη είδηση του θανάτου οικογένειας σε τροχαίο

Η τραγική είδηση του ξεκληρίσματος μιας ολόκληρης οικογένειας σε τροχαίο σημάδεψε την πρώτη μέρα του 2024 στην Κύπρο. Δύο εγγόνια, 27 και 17 ετών αντίστοιχα, με τον παππού και τη γιαγιά τους, 72 και 71 ετών, σκοτώθηκαν λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ημιφορτηγό σε δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες της Λεμεσού. Στην δημοσιότητα βγήκε σοκαριστικό βίντεο:

Η οικογένεια είχε γιορτάσει την έλευση του 2024 στο σπίτι των παιδιών στην Ελάτη και τα δύο εγγόνια μετέφεραν εν συνεχεία τον παππού και τη γιαγιά τους πίσω, στο σπίτι τους, στο χωριό Λιμνάτη. Η διαδρομή των 18 χιλιομέτρων όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η 27χρονη οδηγός όταν πήγε να στρίψει δεξιά σε σημείο με φανάρια, συγκρούστηκε με ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας από τη Συρία και στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του.

Η μοιραία σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος τα παραβίασε. Έγινε γνωστό πάντως ότι τη νύχτα δεν λειτουργεί το φανάρι για στροφή προς τα δεξιά. Ο Σύρος κατέθεσε ότι πέρασε με πράσινο. Ομως νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όπως έμμεσα προκύπτει από κάμερα, πέρασε με ταχύτητα ή με πορτοκαλί ή με κόκκινο. Στο βίντεο φαίνεται και δεύτερο όχημα να περνά με ταχύτητα.

Ο ίδιος και η σύζυγός του διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο και το αλκοτέστ του οδηγού “βγήκε καθαρό”, όμως έχει συλληφθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ΙΧ που οδηγούσε η 27χρονη εγγονή, στη θέση του συνοδηγού καθόταν ο παππούς της και στο πίσω κάθισμα ήταν η γιαγιά και ο 17χρονος αδελφός της οδηγού, που  «είχα πάει για να κάνει παρέα στην αδελφή του στην επιστροφή στην Ελάτη». Σκοτώθηκαν όλοι.

Ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού έχει σπασμένα πλευρά, ενώ η 37χρονη σύζυγός του έχει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Κανείς, σε κανένα από τα δύο ΙΧ, δεν φορούσε ζώνες ασφαλείας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, υπάρχει μαρτυρία αυτόπτου, «η οποία αξιολογείται».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι