VIDEO

Γάλλοι εμπειρογνώμονες για το δυστύχημα με την σύγκρουση των αεροσκαφών της Japan Airlines και της ακτοφυλακής

Σώοι οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο της Japan Airways που τυλίχθηκε στις φλόγες,

Σώοι είναι και οι 379 επιβαίνοντες (επιβάτες και πλήρωμα) στο αεροπλάνο της Japan Airlines που τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από σύγκρουση με άλλο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο.

Aεροσκάφος της εταιρείας Japan Airlines φλέγεται στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου του Τόκιο, Χανέντα, αφού φαίνεται πως συγκρούσθηκε με αεροσκάφος της Ακτοφυλακής, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nippon TV, ενώ οι περίπου 400 επιβαίνοντες σε αυτό έχουν απομακρυνθεί. Στο αεροπλάνο της ακτοφυλακής ήταν πέντε άτομα, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των ιαπωνικών μέσων, έχασαν τη ζωή τους. Μια ομάδα Γάλλων εμπειρογνωμόνων της Υπηρεσίας Ερευνών και Αναλύσεων (BEA) πολιτικής αεροπορίας αναμένεται αύριο στην Ιαπωνία, προκειμένου να συμβάλει στην έρευνα για τη σύγκρουση.

Οπτικό υλικό που μετέδωσε το δίκτυο δείχνει φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης-απογείωσης έκλεισαν προσωρινά.

 

Νεότερα video δείχνουν τους επιβάτες να απομακρύνονται τρέχοντας από το φλεγόμενο αεροπλάνο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx