Ο Κασσελάκης προσέφερε προσωρινά σπίτι στην Ιωάννα Κολοβού

Ο Κασσελάκης προσέφερε προσωρινά σπίτι στην Ιωάννα Κολοβού

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη για την έξωση της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην δήμαρχο ότι διαθέτει το πατρικό του σπίτι στο Κουκάκι προκειμένου να φιλοξενηθεί προσωρινά η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της.

Η συνταξιούχος δημοσιογράφος αρνήθηκε την προσφορά, επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαμένει στου Ζωγράφου και να μην απομακρυνθεί από την οικία της. Εν τέλει δημότης της πόλης προσέφερε το σπίτι του και η Ιωάννα Κολοβού θα φιλοξενηθεί εκεί μαζί με τον γιο της. Μάνα και γιος κρατήθηκαν στο τμήμα 4 ώρες και μετά οδηγήθηκαν με περιπολικό στην Ευελπίδων για το αυτόφωρο και η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι