Με μήνυση απειλεί η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ τον Παπαδημητρίου που υπαινίσσεται “σοβαρό πρόβλημά της”

Με μήνυση απειλεί η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ τον Παπαδημητρίου που υπαινίσσεται “σοβαρό πρόβλημά της”

Στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει νομικά κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις του αναφορικά με την υποψηφιότητά της, η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η ίδια μίλησε για απρόκλητη επίθεση που θίγει την υπόληψή της και κάλεσε τον κ. Παπαδημητρίου να ανακαλέσει δημόσια.

O βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας σε πάνελ του σταθμού Action24, για υποψηφιότητες Κεφαλογιάννη και Βόζενμπεργκ, τις οποίες συνέδεσε, είπε ξαφνικά «υπάρχει θέμα μεγάλο και βαρύ με τη Βόζενμπεργκ». Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αμέσως τι εννοεί, είπε «υπάρχει θέμα, έχω δεσμευτεί να μη μιλήσω δημοσίως γι΄αυτό, υπάρχει θέμα και βαρύ. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης», είπε αινιγματικά. Η Βόζενμπεργκ πριν από 20 ημέρες είχε επισκεφθεί το Μαξίμου, για να συζητήσει την τρίτη θητεία της στην Ευρωβουλή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι