Συνεδριάζουν οι αγρότες – Προτάσεις για κλείσιμο Εθνικής οδου και Ισθμού

Συνεδριάζουν οι αγρότες  – Προτάσεις για κλείσιμο Εθνικής οδου και Ισθμού

Αποκλεισμό εθνικών οδών, δράσεις μέσα σε μεγάλες πόλεις, κάθοδο στην Αθήνα και αποκλεισμό τελωνείων προτείνουν σχεδόν  όλοι οι αγρότες που μετέχουν στην πανελλαδική σύσκεψη που γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας στη Λάρισα. Οι αγρότες εξετάζουν επίσης τον αποκλεισμό του Ισθμού της Κορίνθου.

Στη διάσκεψη μετέχουν πάνω από 70 αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι και εκπρόσωποι από μπλόκα. Έχουν κληθεί να μετάσχουν εκπρόσωποι από όλη την Ελλάδα και αναμένονται αποφάσεις.

Κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει, αλλά ότι θέτει ως προϋπόθεση να μην κλείσουν δρόμοι. Οι αγρότες επιμένουν σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό γιατί «άλλος υπουργός λέει πως “δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα σας δώσαμε” και άλλος λέει “ελάτε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”. Τελικά τι ισχύει;»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι