Βράβευση της AMPLUS Technologies

Βράβευση της AMPLUS Technologies

Η AMPLUS Technologies βραβεύθηκε ως «Reseller of the year Greece 2023», στο πλαίσιο του Annual Partner Event 2024 της HP Hellas.
Τα στελέχη της HP Hellas παρουσίασαν τα αποτελέσματα του 2023 και έθεσαν τους στόχους για τη νέα χρονιά, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Βορρέ.

Η φετινή διοργάνωση , είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω του πιο διάσημο ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο Sophia, που ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας – οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το διάσημο ρομπότ. Η AMPLUS Technologies αναδεικνύεται σε έναν από τους σημαντικότερους Systems Integrators στην ελληνική αγορά αποτελώντας κρίσιμο σύμμαχο για κάθε οργανισμό που βαδίζει στον δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Γιώργος Δαμανάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AMPLUS Technologies: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στους βραβευθέντες συνεργάτες της HP Hellas. Η διάκριση που λάβαμε αποτελεί για εμάς ηθική ικανοποίηση και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να κατακτήσουμε νέους στόχους και να αντιμετωπίσουμε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx