“Τη σκότωσα και δεν μετανιώνω” λέει ο 50χρονος Αλβανός για την πρώην σύζυγό του

“Τη σκότωσα και δεν μετανιώνω” λέει ο 50χρονος Αλβανός για την πρώην σύζυγό του

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης Αλβανίδας στο Μενίδι και τα πρώτα του λόγια ήταν “δεν μετανιώνω”. Ήταν πάντως μεθυσμένος όταν συνελήφθη.

Υποστήριξε ότι το θύμα τον απατούσε και τον εκμεταλλευόταν. Με την άτυχη 40χρονη είχαν δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 15 και 16 ετών αντίστοιχα, αλλά επειδή ήταν αλκοολικός και την χτυπούσε, η γυναίκα δεν άντεξε άλλο. Έκανε πάνω από τρεις μηνύσεις για ξυλοδαρμούς και η κοινή ζωή τους είχε τελειώσει από καιρό, καθώς η γυναικα άλλαξε ακόμη και δήμο κατοικίας για να γλιτώσει από εκείνον. Ομως ο 50χρονος θεωρούσε ότι η 40χρονη “του ανήκε”.

Πριν από δέκα ημέρες την ξαναβρήκε και την έπιασε από το λαιμό, και όταν παρενέβη η κόρη τους, την έσπρωξε κι εκείνην και την έβρισε. Η 40χρονη ξαναπήγε στην αστυνομία μαζί με το παιδί της αυτή τη φορά, ο δράστης συνελήφθη και ορίστηκε δικάσιμος για τις 17 Μαΐου, δηλαδή για αύριο. Χθες τα χαράματα όμως σκότωσε την άτυχη γυναίκα την ώρα που εκείνη έφευγε για τη δουλειά της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι