Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης Σάββας Αϊδινίδης

Πέθανε εν ώρα εργασίας ο εικονολήπτης Σάββας Αϊδινίδης

Πέθανε, αιφνίδια, μάλλον από έμφραγμα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης. Τον πρόδωσε η καρδιά του την ώρα που κάλυπτε τον τελικό κυπέλλου για το πρωτάθλημα Τύπου στο ποδόσφαιρο.

Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και βιαιότητες στη Δυτική Όχθη. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης με ανάρτησή του: «Όχι ρε Σάββα… όχι!. Ο οπερατέρ του ΣΚΑΪ Σάββας Αϊδινίδης έφυγε το απόγευμα από τον μάταιο τούτο κόσμο, μέσα στη βάρδια του. Συνδικαλιστές και εργοδοσία να θεσμοθετήσουν στη μνήμη του Σάββα υποχρεωτικές προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και εγκεφαλικά, που θερίζουν στις μέρες μας όσους εργάζονται σε στρεσογόνες ειδικότητες».

Ο φίλος του Μανώλης Τρίκας έγραψε: «Έφυγε έτσι αθόρυβα. Όπως πάντα αθόρυβα εμφανιζόταν και έφευγε. Ο αθόρυβος Σάββας. Ο υπομονετικός. Ο χαμογελαστός. Ο ονειροπόλος. Ο Σάββας που η ζωή του και η διαδρομή του θα μπορούσε να γίνει ένας τεράστιος τόμος. Πέρασε μέσα από κοσμοϊστορικές αλλαγές πιστός στις αρχές του αμετακίνητος. Ο Σάββας που έφαγε δύο ξεριζωμούς χωρίς να λυγίσει. Ταπεινός αγωνιστής. Καλό σου ταξίδι σύντροφε Σάββα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx