Γιώργος Τσίπρας μετά την απόλυσή του: H ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει

Γιώργος Τσίπρας μετά την απόλυσή του: H ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει

Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΑ, όπου είπε ότι πρέπει να ανασυντεθεί ο προοδευτικός χώρος,  και να λειτουργούν δημοκρατικά τα κόμματα, ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος, απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας αναφέρει: «Μόλις δέκα λεπτά μετά τη ραδιοφωνική μου συνέντευξη ενημερώθηκα σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια, γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση.»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx