Σε εμπρησμό αποδίδεται η φωτιά στη Βάρη -Αγώνας στην Αργολίδα

Οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί

Τέσσερα πύρινα μέτωπα αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Δάρδιζας Αργολίδας και καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια οι φλόγες να μην φτάσουν στην κοινότητα. Εν τω μεταξύ όσον αφορά στη φωτιά στην περιοχή Κίτσι στη Βάρη, ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι υπάρχει βίντεο που υποδηλώνει εμπρησμό.

Όπως είπε το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βάζει φωτιά και μετά να τρέχει, όμως αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι τρόμαξε με την επέκταση της φωτιάς στα ξερά χόρτα. Ο ίδιος υπουργός είπε ότι κοντά στο Κίτσι βρέθηκε μπιτόνι με πετρέλαιο και στουπιά, κάτι που εκτιμάται ότι επιβεβαιώνει την εκδοχή του εμπρησμού.

Ὀσον αφορά τη φωτιά στην Αργολίδα, ξεκίνησε από τις περιοχές Ηλιόκαστρο και το Λουκαίτι και έφθασε κοντά στη Δάρδιζα.  Εχουν προκληθεί ζημίες  σε αποθήκες και αυλές σπιτιών». Στην Δάρδιζα επιχειρούν για την κατάσβεση 73 πυροσβέστες με 23 οχήματα και με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,  ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx