Ακραίος κίνδυνος εκδήλωσης φωτιάς στην Αττική – Τα 90 χλμ την ώρα θα φτάσουν οι ριπές ανέμου το απόγευμα

Κρήτη: Νεκρός ο 32χρονος πυροσβέστης που είχε χαθεί σε φαράγγι

Ακραίος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, σήμερα στην Αττική. Έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο συνδυασμός ζέστης, ξηρασίας και δυνατών ανέμων δημιουργούν ένα επικίνδυνο μείγμα, με τις Αρχές να καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά, ενώ παράλληλα απαγορεύεται η πρόσβαση σε πάρκα και άλση της Αττικής.

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι εντάσεων έως 6-7 μποφόρ αναμένονται στην Αττική την Παρασκευή

Σημειώνεται ότι, οι εκτιμώμενες ριπές του ανέμου από το μοντέλο του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που αναμένονται τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 21/06, κατά τόπους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 60 με 70 χλμ/ώρα και τοπικά τα 80 με 90 χλμ/ώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx