Γ. Τσίπρας: “Για τα περί αργομισθίας, τους φτύνω στα μούτρα”

Γ. Τσίπρας: “Για τα περί αργομισθίας, τους φτύνω στα μούτρα”

Εξερράγη ειδικά για το θέμα “περί αργομισθίας” ο Γιώργος Τσίπρας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ .

Σε συνέντευξή του είπε τα εξής: «Με παίρνει ο κομματικός υπεύθυνος και μου λέει “λύεται η σύμβαση”. Και του λέω “να λυθεί αλλά για ποιο λόγο ειδικά εγώ; Υπάρχει κάποια απόφαση οργάνου; Δεν μπορώ να προσφέρω;“. Απάντηση δεν υπήρξε κι έληξε εκεί το θέμα, ούτε συμφωνία υπήρξε για το αν θα μείνω ή όχι, ούτε τίποτα, πολύ περισσότερο αυτές οι αθλιότητες που λέγονται πως κατ’ εξαίρεση ζήτησα εγώ την ασφαλιστική μου κάλυψη – που δεν έχω και τέτοιο ζήτημα – τίποτα δεν ήταν εις γνώση μου. Όταν έκανα την ερώτηση, απάντηση δεν πήρα και μείναμε εκεί και έρχεται αυτό το προχτεσινό που έγινε», ανέφερε.

Και συνέχισε μαινόμενος:  «Τα περί αργομισθίας σε ανθρώπους που είτε ποτέ δεν είχαν κάποια σχέση με την Αριστερά ή η μόνη τους ενασχόληση με την πολιτική είναι έμμισθη για το χρήμα ή οι άλλοι παραδίπλα που έχουν εδώ και δεκαετίες επαγγελματική σχέση με το κόμμα, σε μένα όχι απλά τους τα επιστρέφω, αλλά τους φτύνω στα μούτρα… Να το πω καθαρά για να τελειώνουμε… όχι σε μένα αυτά τα πράγματα».

/

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx