Έγκυος με εγκαύματα από έκρηξη θερμοσίφωνα -Αγοράκι σε ΜΕΘ από ηλεκτροπληξία σε γήπεδο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον Κηφισό - ΙΧ προσέκρουσε πάνω στις μπάρες

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται ένα 8χρονο παιδί. Το μικρό αγόρι υπέστη ηλεκτροπληξία, ακουμπώντας σε στύλο σε γήπεδο 5Χ5.

Οι γιατροί έκριναν ότι ο 8χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία σε γήπεδο 5Χ5 πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά και επειδή παρουσιάζει αρρυθμίες. Συμφωνα με το δημοσιογράφο Γιάννη Σινάνη, το αγοράκι με άλλα παιδιά ήταν εκτός γηπέδου και παρακολουθούσε έξω από το συματόπλεγμα αγώνα πιτσιρικάδων όταν κάποια στιγμή απλά ακούμπησε έναν από τους στύλους οι οποίοι στηρίζουν το συρματόπλεγμα. Το τίναξε το ρεύμα και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Φαίνεται πως τον στύλο αυτό σημειώθηκε διαρροή ρεύματος. Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Κάτω Τρίτος χθες το απόγευμα και διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Γέρας. Το Κάτω Τρίτος είναι χωριό 500 κατοίκων, το οποίο διοικητικά ανήκει στον Δήμο Μυτιλήνης.

Όσον αφορά στην έγκυο, πρόκειται για μια γυναίκα 22 ετών που διανύει τον έκτο μήνα της κύησης. Ο θερμοσίφωνας εξερράγη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και η γυναίκα έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού από το καυτό νερό. Το ατύχημα συνέβη στο σπίτι της, στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx