Δύο συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική – Ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν μπαούλο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από 94χρονη - Ταυτοποίηση των δραστών

Στη σύλληψη δύο ακόμη ατόμων προχώρησε η αντιτρομοκρατική στο πλαίσιο της επιχείρησής της για οργάνωση που σχετίζονται με διάφορα χτυπήματα κάποια από τα οποία είχε αναλάβει η «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Οι πρώτες συλλήψεις, 10 τον αριθμό, είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Ακολούθησαν δύο σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Σε συνέχεια του από 27-02-2024 Δελτίου Τύπου, σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ανακοινώνεται ότι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), απογευματινές ώρες της 21 Ιουνίου 2024 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα -2- άτομα, 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, παρουσία δικαστικών λειτουργών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ποιοι είναι οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος ήταν έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού για ναρκωτικά και ληστείες και εκεί φέρεται να γνώρισε μέλος της οργάνωσης και να ενεπλάκη στη δράση της.

Ο 40χρονος φέρεται να είχε εμπλοκή στο χτύπημα στην τράπεζα των Πετραλώνων, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι