Με απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι της Αυγής στο κλείσιμο του καθημερινού φύλλου

Με απεργία απαντούν οι εργαζόμενοι της Αυγής στο κλείσιμο του καθημερινού φύλλου

Κλείνει το καθημερινό ιστορικό φύλλο.

Ανακοινώθηκε στους δημοσιογράφους ότι δεν θα εκδοθεί άλλο καθημερινό φύλλο της ιστορικής εφημερίδας. Προς ώρας διατηρείται το κυριακάτικο φύλλο όπως και το site. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τους δημοσιογράφους που όπως είναι φυσικό αγωνιούν.

Η πλευρά Κασσελάκη φαίνεται να εντάσσει την κίνηση στο  πλαίσιο της εξυγίανσης και του εξορθολογισμού των οικονομικών του κόμματος, που χρηματοδοτεί την εφημερίδα.

Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στην απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, να ανασταλεί η έκδοση του ημερήσιου φύλλο. Μετά τις ανακοινώσεις που τους έγιναν το μεσημέρι από τον οικονομικό διευθυντή του κόμματος, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε έκτακτη γενική συνέλευση, παρουσία της προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Μαρίας Αντωνιάδου, καθώς και εκπροσώπων της ΠΟΕΣΥ, και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, τόσο στην εφημερίδα όσο και στο site της Αυγής, από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx