Φωτιά σε Μαγούλα, Έβρο και Πρέβεζα

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Λάκκα Κυρίλλου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για τις δύο φωτιές που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Μαγούλα Ελευσίνας,  και στη Ρούσσα Έβρου, ενώ νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά και στην Πρέβεζα.

Η πυρκαγιά στη Μαγούλα εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ μετέχει και ένα πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΟΔΕ (Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων). Επίσης γίνονται ρίψεις νερού από τρία ελικόπτερα.

Στη Ρούσσα Σουφλίου στον Έβρο η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση. Εκεί έσπευσαν  33 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα της 7ης ΕΜΟΔΕ. Και εκεί γίνονται εναέριες προσπάθειες, με ρίψεις νερού από τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν και οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Η φωτιά στην Πρέβεζα, ξέσπασε σε δασική έκταση, στην περιοχή Καναλάκι. Εκεί έχουν κινητοποιηθεί 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ γίνονται ρίψεις νερού από έξι αεροσκάφη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι