Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος στο ΙΧ του σε πυρκαγιά στη Λέσβο

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Λάκκα Κυρίλλου

Φωτιά μαίνεται και σε αγροτολιβαδική έκταση, στην περιοχή του Πολιχνίτου Λέσβου στη θέση Τραπεριά, όπου στο σημείο από το οποίο πιθανόν ξεκίνησε η πυρκαγιά, βρέθηκε απανθρακωμένος ένας ηλικιωμένος άνδρας μέσα στο ΙΧ του. Η υπόθεση διερευνάται και από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και από την αστυνομία.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από το όχημα του νεκρού, που εντοπίστηκε στις 15:30 σήμερα. Δεν γνωρίζει κανείς αν το απανθρακωμένο άτομο σχετίζεται με τη φωτιά και αν υπέκυψε στις αναθυμιάσεις προτού καεί ή αν κάηκε ζωντανό έχοντας τις αισθήσεις του. Τα περισσότερα μέσα αναφέρονται σε ηλικιωμένο άνδρα, ενώ άλλα μιλούν για άτομο άγνωστης ηλικίας και φύλου. Το όχημα πάντως ανήκει σε κάποιον και είναι αναγνωρίσιμο, οπότε θα διαλευκανθεί ποιος είναι ο νεκρός και χωρίς ιατροδικαστική εξέταση.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, έχουν σπεύσει 22 πυροσβέστες με επτά οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ γίνονται από αέρος ρίψεις νερού από πέντε αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Στο κατασβεστικό έργο συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες του Δήμου δυτικής Λέσβου.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης και σε αγροτοδασική έκταση στο ύψος του 611ου χλμ της Εγνατίας Οδού στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα της 7ης ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων). Ρίψεις νερού γίνονται από ένα ελικόπτερο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι