ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγρια επεισόδια έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού – Πυροβολισμοί και τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν μπαούλο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ από 94χρονη - Ταυτοποίηση των δραστών

Αγρία συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων οπαδών σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, βγήκαν όπλα και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανδρών. Ο ένας έχει δεχθεί σφαίρα στο πόδι, ο δεύτερος έχει εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος έχει δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό.

Και οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκτός κινδύνου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μέχρι τώρα έχουν γίνει 72 προσαγωγές ατόμων. Ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, έχουν απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν και βαρύνονται με σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 9 το βράδυ στο γήπεδο της Λεωφόρου είναι προγραμματισμένος ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι