Μητσοτάκης, Δένδιας και Βορίδης για την 32η επέτειο της δολοφονίας Αξαρλιάν από την “17 Ν”

Μητσοτάκης, Δένδιας και Βορίδης για την 32η επέτειο της δολοφονίας Αξαρλιάν από την "17 Ν"

Συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν ο οποίος έπεσε νεκρός από τα θραύσματα ρουκέτας που είχε εκτοξεύσει η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και είχε ως στόχο τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Με αφορμή αυτή την επέτειο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω του Χ ότι «αν ζούσε, θα είχε σχεδόν την ηλικία της Μεταπολίτευσης. Κι όμως ο Θάνος Αξαρλιάν δολοφονήθηκε από την τρομοκρατία μόλις στα 20 χρόνια του. Η Δημοκρατία θυμάται και τον τιμά. Αγωνίζεται και νικά. Προχωρά και αγρυπνά!»

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ανέφερε πως «συμπληρώνονται 32 χρόνια από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν,σε ηλικία μόλις 20 ετών, έφυγε άδικα από τη ζωή, στη συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, εξαιτίας της δολοφονικής επίθεσης της τρομοκρατικής οργάνωσης ” 17 Νοέμβρη” με ρουκέτα. Τιμάμε τη μνήμη του και τη διατηρούμε ζωντανή, όπως και όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας».

Τέλος ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης τόνισε πως «32 χρόνια από τη δολοφονική επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” με θύμα τον Θάνο Αξαρλιάν. Δεν ξεχνάμε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι