ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις προτάσεις μας για το ρεύμα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση στρέφεται στις προτάσεις μας για το ρεύμα

Τί αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

“Η κυβέρνηση στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση θα πάρει μέτρα για την ακρίβεια στην ενέργεια.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ: “Με καθυστέρηση 2,5 μηνών κι αφού οι πολίτες έχουν πλέον ΄γονατίσει’ από την ακρίβεια στην ενέργεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται στα ΜΜΕ, έτοιμος να λάβει επιτέλους μέτρα. Αναφέρουν μάλιστα πως στο Υπουργικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει σχέδιο για την φορολόγηση των υπερκερδών και επιβολή πλαφόν”.

Ακολούθως υποστηρίζει ότι είναι “αυτά ακριβώς που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ με την πρόταση νόμου για την ακρίβεια (που κατέθεσε την 1η Μαΐου), στην οποία περιλαμβανόταν η θέσπιση συγκεκριμένου μηχανισμού αποτροπής της αισχροκέρδειας στις αγορές ενέργειας, με επιβολή πλαφόν 5% στο κέρδος των εταιρειών και με δυνατότητα επιστροφής τυχόν υπερκερδών”.

Κλείνοντας υπογραμμίζει: “Τότε η ΝΔ μας κατηγορούσε για ‘λεφτόδεντρα’ και άλλα τινά ασυνάρτητα. Πλέον στρέφεται στις λύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μόνο υποκριτές και διαπλεκόμενοι. Είναι και επικίνδυνα ανίκανοι!”.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι