Ζελένσκι: Ρωσικός πύραυλος έπληξε παιδική χαρά, νεκρό ένα παιδί

Ζελένσκι: Ρωσικός πύραυλος έπληξε παιδική χαρά, νεκρό ένα παιδί

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ρωσικός πύραυλος έπληξε σήμερα παιδική χαρά σε πόλη-λιμάνι της νότιας Ουκρανίας, σκοτώνοντας ένα παιδί και δύο ενήλικες και τραυματίζοντας άλλους πέντε.

«Μια παιδική χαρά κοντά σε ένα συνηθισμένο σπίτι… Κάθε μέρα η Ρωσία σπέρνει τρόμο», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναρτώντας εικόνες από το σημείο της επίθεσης. Στις εικόνες σύμφωνα με ουκρανικά μέσα φαίνεται ένα ακρωτηριασμένο παιδί και δίπλα του τμήμα πυραύλου.

Η πόλη-λιμάνι Νικολάεφ ή Μικολάιβ (ο Ποτέμκιν την ονόμασε από τον Άγιο Νικόλαο) δέχεται συχνά επιθέσεις, συνήθως στα ναυπηγεία της. Ο Βιτάλι Κιμ, ο περιφερειακός κυβερνήτης, είπε ότι ένας άλλος πύραυλος εξερράγη σε άλλο σημείο της ίδιας περιοχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι