Ο αντιπρόεδρος του Τραμπ καλεί τον Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία

Ο αντιπρόεδρος του Τραμπ καλεί τον Μπάιντεν να παραιτηθεί από την προεδρία

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, ζητεί άμεση παραίτηση του Μπάιντεν από την Προεδρία, καθώς γράφει ότι όποιος δεν είναι κατάλληλος για υποψήφιος, είναι ακατάλληλος και για μάχιμος πρόεδρος.

Ο γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς καλεί με ανάρτησή του στο Χ (Twitter) τον Μπάιντεν να παραιτηθεί από το αξίωμά του και όχι απλά να δώσει τέλος στην υποψηφιότητά του για επανεκλογή.

«Όλοι όσοι καλούν τον Τζο Μπάιντεν να *αποσύρει την υποψηφιότητά του στις εκλογές* χωρίς επίσης να τον καλούν να παραιτηθεί από την προεδρία δείχνουν μια κυνικότητα ασυνάρτητη. Αν δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος, δεν μπορείς ούτε να υπηρετείς. Θα πρέπει να παραιτηθεί τώρα», γράφει ο Βανς

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx