VIDEO

Πυρκαγιά και εκρήξεις σε σκάφη στην Μαρίνα Ζέας (video)

Πυρκαγιά και εκρήξεις σε σκάφη στην Μαρίνα Ζέας (video)

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην προβλήτα ΑΖ: Τρία σκάφη τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα όπως φαίνεται και στα βίντεο, να μετατραπεί η νύχτα σε μέρα. Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, δυο πλωτά του Λιμενικού και αναμενεται πλοιάριο της Πυροσβεστικής. Δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένα άτομα.

Η φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα σκάφη και στη συνέχεια επεκτάθηκε, ενώ ακούστηκσν και εκρήξεις. Κινδυνεύουν και παρακείμενα σκάφη. Τα πλωτά του Λιμενικού απεγκλώβισαν άτομα που έκαναν περίπατο στη προβλήτα και δεν μπορούσαν να γυρίσουν προς τη Μαρίνα της Ζέας. Ένα από τα τρία σκάφη είναι επαγγελματικό τουριστικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι