H Aegean διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς Ισραήλ

H Aegean διακόπτει όλες τις πτήσεις από και προς Ισραήλ

H Aegean ενημέρωσε απόψε ότι διακόπτει μέχρι νεοτέρας κάθε αεροπορική σύνδεση με το Ισραήλ, στον απόηχο των πρόσφατων ανησυχητικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Όπως φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας, όλες οι πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Αθήνα και αντιστρόφως έχουν ακυρωθεί για το επόμενο τριήμερο τουλάχιστον, ενώ, αναμένεται να προσγειωθεί η απογευματινή πτήση από το «Μπεν Γκουριόν» προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η απόφαση θα ισχύσει μέχρι τη Δευτέρα ενώ το παράδειγμα της Aegean αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αεροπορικές εταιρείες -πολλές διέκοψαν τις πτήσεις από εχθές.

Λόγω των πρόσφατων γεγονότων στη Μέση Ανατολή, η Aegean προχώρησε και στην ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ραφίκ Χαρίρι της Βηρυτού έως και την 08/08/2024.

Oι επιβάτες με πτήσεις έως και 30/08/2024 από και προς Βηρυτό, μπορούν να καλέσουν στο (+30) 210 6261000 και να προχωρήσουν σε αλλαγή ή ακύρωση των εισιτηρίων τους χωρίς κόστος ή μέσω aegeanair.com να κάνουν αίτηση για Credit Voucher  ή Επιστροφή Χρημάτων. «Από πλευράς μας αξιολογούμε διαρκώς τις εξελίξεις σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αεροπορικών αρχών και προχωρούμε συνεχώς σε προσαρμογές του προγράμματος μας για το συγκεκριμένο δρομολόγιο», αναφέρει η εταιρεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι