Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ – Ο δράστης συνελήφθη ενώ αγόραζε καφέ!

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ - Ο δράστης συνελήφθη ενώ αγόραζε καφέ!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/8) στα ΕΛΤΑ Βραχνέικων της Πάτρας, με ένα άτομο να εισβάλλει κρατώντας όπλο και μαχαίρι.

Ο δράστης απειλώντας τους υπαλλήλους κατάφερε να αρπάξει χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ την ώρα που αγόραζε καφέ από κατάστημα στην περιοχή της Λεύκας. Πρόκειται για Έλληνα ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την πράξη του. Ο δράστης φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές Αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι