Σοκαριστικό τροχαίο στον Ασπρόπυργο: ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα – Μία 28χρονη νεκρή

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στον Κηφισό - ΙΧ προσέκρουσε πάνω στις μπάρες

Τη ζωή της έχασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/8) στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στον Ασπρόπυργο μια 28χρονη σε τροχαία δυστύχημα. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 03:00, όταν η γυναίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 28χρονη γυναίκα κινούταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολόνα. Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από την άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Δέκα πυροσβέστες με 4 οχήματα κατάφεραν ύστερα από ώρα να την απεγκλωβίσουν αλλά χωρίς τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx