Όμιλος ΟΤΕ – Οικονομικά Αποτελέσματα B’ Τριμήνου 2024

Όμιλος ΟΤΕ – Οικονομικά Αποτελέσματα B’ Τριμήνου 2024

Μήνυμα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Κώστα Νεμπή:

«Είμαι υπερήφανος που έχω την ευκαιρία και την ευθύνη να ηγηθώ της επόμενης ημέρας του Ομίλου ΟΤΕ, συνεισφέροντας στο στέρεο οικοδόμημα που έχτισαν οι προκάτοχοί μου. Από τις πρώτες εβδομάδες της επιστροφής μου, επιβεβαίωσα ότι ο Όμιλος διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους, τα απαραίτητα εφόδια και το κίνητρο για να πετύχει. Καθώς αυξάνονται οι ανάγκες για επικοινωνία και ψηφιακοποίηση στην Ελλάδα, είμαι βέβαιος ότι οι προοπτικές που έχουμε μπροστά μας είναι θετικές και μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω τις επιδόσεις μας.

Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, μέσα από τις οποίες οι πελάτες μας επικοινωνούν, εργάζονται και ψυχαγωγούνται. Βασιζόμενοι στα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, θα εντοπίσουμε και θα αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες για να διατηρήσουμε την ανάπτυξή μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε δίκτυα οπτικών ινών, 5G και τηλεοπτικό περιεχόμενο, επιταχύνοντας την εμπορική τους αξιοποίηση.

Θα εντείνουμε τον μετασχηματισμό της εταιρείας και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία του Ομίλου και την πιστότητα των πελατών μας. Οι πρόσφατες συμφωνίες αμοιβαίας διάθεσης αθλητικού περιεχομένου στη συνδρομητική τηλεόραση και εκπτώσεων στην χονδρική FTTH, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με την κατεύθυνση που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε, προς όφελος ολόκληρης της αγοράς αλλά και της εταιρείας. Όλες οι ενέργειές μας προσανατολίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της ψηφιακοποίησης, της απλοποίησης και της καινοτομίας, για τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης αξίας προς τους πελάτες, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα».

Αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του Β’ Τριμήνου εδώ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx