Σύλληψη τριών διακινητών στον Έβρο για συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες

Σύλληψη τριών διακινητών στον Έβρο για συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι σε ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις επιχείρησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 67 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν χθες (16 Αυγουστου) σε περιοχές του Έβρου, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, καθώς τον εντόπισαν να οδηγεί ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 31 μη νόμιμους μετανάστες, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Επιπλέον, σε δύο ακόμα ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι, δύο διακινητές οδηγώντας δύο  οχήματα (ρυμουλκά μετά των ρυμουλκούμενων, φωτογραφία ανωτέρω), μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Στους Κήπους όμως ο ανιχνευτής καρδιακών παλμών έδειξε ότι στα δύο ρυμουλκούμενα κρύβονταν 19 και 17 μετανάστες αντίστοιχα.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Διευκρινίζεται ότι την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, Σουφλίου και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι