Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα

Ένας σοβαρά τραυματίας από σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ στην Αθηνών - Σουνίου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης καθώς παρασύρθηκε από τρένο.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό, περίπου στις 14:00, η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στο ύψος των Διαβατών και παρασύρθηκε από μηχανή αμαξοστοιχίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Η γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και τα πρώτα στοιχεία λένε ότι πήδηξε τα κάγκελα με σκοπό να κόψει δρόμο και να φτάσει στην απέναντι μεριά. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Στο σημείο έφτασε άμεσα μοτοσυκλέτα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα είχε καταλήξει. Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε διάβαση και η γυναίκα διαμελίστηκε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx