Καβγάδισε με την πεθερά και μαχαίρωσε την σύζυγο

Καβγάδισε με την πεθερά και μαχαίρωσε την σύζυγο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα του Βόλου, 55χρονος καβγάδισε με τα πεθερικά και όταν έβγαλε μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον τους, η σύζυγος μπήκε στη μέση και “έφαγε” μια μαχαιριά στο μηρό. Η σύζυγος προηγουμένως του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μπροστά σε όσα διαδραματίσθηκαν ήταν και η έφηβη κόρη του ζευγαριού.

Το αιματηρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έλαβε χώρα στη Νεάπολη, στο σπίτι της οικογένειας, προχθές (Παρασκευή) το απόγευμα. Ο δράστης φέρεται να έβριζε την πεθερά και μετά τον πεθερό του. Η σύζυγος του είπε ότι θέλει πια να χωρίσουν. Τότε ο άνδρας έβγαλε μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον των ηλικιωμένων, οπότε η κόρη τους και σύζυγός του μπήκε στη μέση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Το τραύμα της στο μηρό έχει βάθος τριών εκατοστών και αντιμετωπίσθηκε στο νοσοκομείο. Η τραυματίας μήνυσε τον σύζυγό της και εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απειλή -η απειλή αφορά τους γονείς της γυναίκας και την ανήλικη κόρη του ζευγαριού. Ο 55χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί εντός της εβδομάδας στον ανακριτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx