Zάππειο: Σε εξέλιξη η επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (video)

Zάππειο: Σε εξέλιξη η επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ (video)

Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε 50 χρόνια πριν, σαν σήμερα.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους φίλους του Κινήματος γιορτάζουν όλοι μαζί, στην εκδήλωση που γίνεται στο Ζάππειο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, εκτός από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, χαιρετισμούς απευθύνουν επίσης οι πρώην Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, κ. κ. Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις προσφέροντας στο όραμα για την ανασυγκρότηση προς μία προοδευτική κατεύθυνση. Είναι μια ευκαιρία και οι ευκαιρίες δεν είναι άπειρες» είπε ο Κώστας Σημίτης στο χαιρετισμό του.

«Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στο λαό φτερά δημοκρατικά. Δεν απαιτούσε απλά μια αλλαγή στην εξουσία… Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα η αποτελεσματική απάντηση στα προβλήματα που άφηνε πίσω της η Δεξιά. Μια Δεξιά που αλλάζει μόνο προσωπείο αλλά όχι ουσία» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου.

Επίσης, θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει συναυλία, αφιερωμένη στον Γιάννη Μαρκόπουλο, το έργο του οποίου ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη Μεταπολίτευση.

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στο Ζάππειο ενώ από την εκδήλωση δεν λείπουν οι σημαίες αλλά και τα μηνύματα για τον ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx