Λειβαδιά: Δύο συλλήψεις για τη γυναίκα που εγκλωβίστηκε σε πόρτες τρένου

καταδίωξη στην Αττική Οδό: IX έσπασε τις μπάρες των διοδίων - Ξέφυγαν οι επιβάτες του

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε περιστατικό που σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς.

Όλα έγιναν χθες Σάββατο (07.09.2024) όταν οι πόρτες του τρένου έκλεισαν πριν ολοκληρωθεί η αποβίβαση, με συνέπεια να εγκλωβιστεί μία γυναίκα και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά, καθώς σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα κατά μήκος του σιδηροδρομικού σταθμού της Λιβαδειάς. Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, με τις πόρτες να κλείνουν ξαφνικά πάνω της.

Στην συνέχεια και αφού το τρένο σταμάτησε, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε ευτυχώς μόνο ελαφρά τραύματα. Το τρένο σαν να μην συνέβη τίποτα, συνέχισε το ταξίδι της προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ μηχανοδηγός και επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx