Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ελληνικού και ουκρανικού επιμελητηρίου

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ελληνικού και ουκρανικού επιμελητηρίου

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το αντίστοιχο της Ουκρανίας στην εκδήλωση «Ελλάδα-Ουκρανία: Επιχειρηματικές Ευκαιρίες», που πραγματοποιήθηκε στην 88η ΔΕΘ.

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από την Ουκρανία βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες με τους Έλληνες συναδέλφους τους. Μιλώντας στην εκδήλωση, η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου δήλωσε: «Υπογράφουμε το μνημόνιο συνεργασίας με τα επιμελητήρια Ουκρανίας και με αυτό τον τρόπο επισφραγίζεται μια σχέση που ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια. Ακόμη και τώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι ουκρανικές επιχειρήσεις επιδεικνύουν τεράστια εξωστρέφεια και εμείς θέλουμε να μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους και να τοποθετηθούμε έγκαιρα για την ανασυγκρότηση της Ουκρανίας». Η πρόεδρος του ΕΒΕΑ έχει συμμετάσχει σε όλες τις διυπουργικές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx