Ρωσία: Αν η Ουκρανία χρησιμοποιήσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς θα απαντήσουμε

Πρόσω ολοταχώς για την ήττα η Ουκρανία… Παναγιώτης Ζολώτας

Αν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς, η Ρωσία θα απαντήσει ανάλογα, δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμα, Βιατσεσλάβ Βολόντιν.

«Η Ουάσινγκτον και άλλα ευρωπαϊκά κράτη γίνονται μέρος του πολέμου στην Ουκρανία», τόνισε.  «Όλο αυτό θα οδηγήσει στο ότι η χώρα μας θα αναγκαστεί να απαντήσει χρησιμοποιώντας πιο ισχυρά και καταστροφικά όπλα για να προστατεύσει τους πολίτες της», τόνισε ο Βολόντιν.

Σημειώνεται ότι, πηγές δήλωσαν στο Reuters την περασμένη εβδομάδα ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την παροχή όπλων μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, αλλά σημείωσαν ότι το Κίεβο θα χρειαστεί να περιμένει κάποιους μήνες καθώς οι ΗΠΑ επεξεργάζονται τεχνικά ζητήματα πριν από οποιαδήποτε αποστολή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx