Ο Κασσελάκης ζήτησε τα κλειδιά του προεδρικού γραφείου και δεν του δόθηκαν

Ο Κασσελάκης ζήτησε τα κλειδιά του προεδρικού γραφείου και δεν του δόθηκαν
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ποιος έχει στην παρούσα φάση νομικά την ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ; Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σήμερα το πρωί ο κ. Μανώλης Καπνισάκης, που ήταν διευθυντής στο γραφείο του προέδρου και παραιτήθηκε, αλλά και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησαν επί τούτου στον οικονομικό διευθυντή του κόμματος και έθεσαν το ερώτημα ποιος έχει τη νομική και διοικητική ευθύνη.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στον οικονομικό διευθυντή κ. Χρήστο Μαυοκεφαλίδη ο κ. Καπνισάκης και εν συνεχεία ο κ. Κασσελάκης. Τον ρώτησαν ποιος φέρει ευθύνη “εν τω μεταξύ” και ο κ. Μαυροκεφαλίδης απάντησε ότι το  θέμα ήταν σε εκκρεμότητα και τυπικά υπεύθυνος με το νόμο ήταν ο κ. Κασσελακης, εκτός και αν του έκανε πληρεξούσιο. Τὀτε ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε τα κλειδιά του γραφείου του. Στην αποψινή έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα εκλεγεί μια προσωρινή επιτροπή που θα έχει την ευθύνη για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο νόμο.

Πηγή:Newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx