Νοητική υστέρηση είχε ο 46χρονος που μαχαιρώθηκε στη Νέα Σμύρνη – Εξετάζεται η αδελφή του

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο οδηγός ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι και το μωρό τους

Σε εγκληματική ενέργεια απέδωσε ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς επιβεβαιώθηκε από την εξέταση που έκανε πως το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα φέρεται να εντόπισε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η αδερφή του με την οποία έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στην οδό Παλαιολόγου. Η αδερφή του στη συνέχεια ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και η υπηρεσία αυτή ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Σύμφωνα με πηγές, εξετάζεται από την Αστυνομία η εμπλοκή της αδερφής του θύματος στην υπόθεση, ενώ σημειώνεται πως έχει νοητική στέρηση, όπως είχε και το θύμα, και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία μαζί της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx