Έλληνας και Ιρανός βίασαν 23χρονο στη Θεσσαλονίκη και ανήρτησαν το βίντεο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 39χρονος για διαρρήξεις στην Καλαμαριά

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού και η βιντεοσκόπησή του από τρεις άνδρες εις βάρος ενός 23χρονου νέου. Οι δράστες μάλιστα ανήρτησαν το βίντεο στα “κοινωνικά” δίκτυα.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε μετά από καταγγελία του 23χρονου Έλληνα στις αστυνομικές αρχές και οι δύο από τους τρεις άνδρες συνεληφθησαν: πρόκειται για έναν 43χρονο με ελληνική υπηκοότητα και έναν 33χρονο Ιρανό. Αναζητείται ο τριτος. Τους δύο δράστες εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και πλήρωμα περιπολικού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δυο άντρες, μαζί με συνεργό τους, τη νυχτα της περασμένης Παρασκευής εξανάγκασαν με τη χρήση βίας τον νεαρό να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Εκεί παρά τη θέληση του 23χρονου, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκόπησαν και ανήρτησαν στη συνέχεια στο διαδίκτυο. Ακολούθως του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, μια τραπεζική κάρτα, το ρολόι του, το λάπτοπ του και όσα χρήματα είχε πάνω του.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx