Είχε σκοτώσει άνθρωπο στην Κρήτη ο άνδρας που πυροβόλησαν κοντά στην πλατεία Βάθη

Είχε σκοτώσει άνθρωπο στην Κρήτη ο άνδρας που πυροβόλησαν κοντά στην πλατεία Βάθη

Ο Αλβανός υπήκοος που τραυματίσθηκε στον ώμο από πυροβολισμούς απόψε στο κέντρο της Αθήνας είχε εκτίσει ποινή για ανθρωποκτονία που διέπραξε στην Κρήτη το 1999. Ομως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική ανακοίνωση ότι ήταν σίγουρα αυτός ο στόχος των δραστών ή του δράστη. Ούτε για τα κίνητρα έγινε κάτι γνωστό, πέραν του ότι μετά την αποφυλάκισή του είχε ξανασυλληφθεί για παράνομα παίγνια.

Στο αποψινό συμβάν, έπεσαν επτά πυροβολισμοί από άτομο ή άτομα που επέβαιναν σε τζιπ στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακομινάτου. Τραυματίσθηκε ένας άνδρας, που έφυγε αμέσως και πήγε μόνος του στο Λαϊκό νοσοκομείο. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και του πήραν κατάθεση, το περιεχόμενο της οποίας δεν γνωρίζουμε. Ο τραυματίας πυροβολήθηκε ενώ έτρωγε μαζί με άλλο άτομο και υπάρχει το ενδεχόμενο -αν ήταν όντως αυτός ο στόχος- να του είχε στηθεί ενέδρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx