Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

Μαρινέλλα: Εκτός ΜΕΘ μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας

Τα νεότερα για την κατάσταση της τραγουδίστριας.

Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της  Μαρινέλλας δίνει το νοσοκομείο «Υγεία» με ιατρικό ανακοινωθέν μετά το εγκεφαλικό που υπέστη χθες (25/09/24) ενώ ήταν επί σκηνής στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού έχει ως εξής: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης»

Τα επόμενα δυο 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της από το σοκ που υπέστη. Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει υποστεί εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο με εκτεταμένες εγκεφαλικές βλάβες.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx